4 Şubat 2011 Cuma

MAVİ REGLAN KOL KAZAK VEE BU GÜNLERDE BENN..:!!!!

      Bu aralar hiç bloğumla ilgilenenmiyorum.malum tatil..misafir..günler geçip gidiyor.bu kazağı geçen sene örmüştüm.ipi pamuklu ve simli..severek giyiyorum.çokda çabuk örülmüştü..sanırım 4 günde falan.fotoğrafı eşim çekmişti..terliğide kenardan görünüyor..neyse doğal olmuş..bu arada oğlumun 14 şubat doğum günü.ama biz dün akşam kutladık arkadaşlarla beraber.erken kutlamamızın sebebide annemlerin 14 şubattan önce gitmesi.sade bir parti ile dün akşam kutladık.benim oğlum zaten çok sade bir çocuk.hiç bir özel kutlama istemiyor.diyorum ;oğlum süslemeler yapacam,evi süslicem,hayır anne yapma istemem diyor.bide beyefendi büyümüş de bebek değilmiş de..o yüzden herşey sade olacakmış.zaten öyle ki dün akşam hepimiz giyindik kuşandık,süslendik,beyefendi eşofmanlarıyla duruyor.ikna edemiyorum çocuğu yeni kıyafetlerini giymeye.zaten arkadaşları da eşofmanlı geldiler..mumları üflediler..hemen monopoli oynamaya gittiler odaya.zaten onun öncesine kadarda monopoli oynuyorlardı.velhasılı dün akşam böyle geçti..bana gelince bu aralar kafam pek dalgın...........

3 yorum:

  1. Nicee mutlu yıllara inşallah:)sağlıkla huzurla hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin Allahım,ellerinize sağlık mavi renge de bayılırım:)

    YanıtlaSil
  2. yawrum sen nerelere kaybolmuşsun yaaa. unutmuşum seni bloga bi tıkladım öyle hatırladım valla .. bu yasaklardan sıkıldın kaçtın de miii???
    yeni yazılar bekliyoruz senden boş bırakma blogunu...
    sevgiler canm:)))

    YanıtlaSil
  3. canımmm ..evet yaa bu yasak olayı baya soğuttu..çok özledim bloğumuda.ayrıca seninle tekrar iletişim kurmak çok güzel..

    YanıtlaSil