16 Aralık 2010 Perşembe

KURDELE NAKIŞI KARİYERİMİN DÖNÜM NOKTASI OLAN PARÇAAA.....


       Bu elişi çantasını geçen sene yapmıştım.o zamanlar bir kaç aylığına kursa gitmiştim.fakat sonra bıraktım.malum hoca ile anlaşamadım.çünkü ben desenleri kumaş üzerine direk kendi kafamdan çiziyordum.hoca da istiyordu ki kendi dediğini yapayım.ama bende kendi istediğim tasarladığım modelleri yapmak istiyordum.o yüzden anlaşamadık bende bıraktım.işte bu çantayıda kursdayken yapmıştım.ilk başta deseni çizdiğimde hoca kızmıştı..neden benim dediğimi yapmıyorsun diye.fakat sonuçta bu çıkınca beğenmişti.ben çok seviyorum mor ,yeşil ve lila rengini.bu çantanın gelincik temalısını da anneme yapmıştım.bu güne kadar yaptığım bütün nakışların desenini kendi kafamdan çizdim.ama hepside güzel oldu.en azında bana özgü tek modeller oldu.şu anda elimde bir salon takımı var onu bitirmeye çalışıyorum.bitirince hemen fotoğraflayıp sizlere göstereceğim.

15 yorum:

  1. Elinize sağlık. Bence de çok hoş. Hoca biraz megolamanmış herhalde:) Neden kendi istediği deseni yapmanız için sizi diretmek istemiş ki? Çok gereksiz bence:)

    YanıtlaSil
  2. elinize sağlık.renkler çok uyumlu.bende anneme yaptıracağım:))

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim Sound of the Rain..

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle yaptır özlemciğim..hem el işi çantası olarak kullanmak çok keyifli oluyor.yine siyah kadifegen üzerine kurdele nakışı yapılmıuş note book çantalarıda güzel oluyor..

    YanıtlaSil
  5. ben de sevmiyorum bu tarz kursların bu tarafını.. bu arada çalışmanız son derece güzel.. renk seçiminiz de harika..

    YanıtlaSil
  6. EMİNECİĞİM ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM..AYNEN BENDE SEVMİYORUM KURSLARIN BU YÖNÜNÜ..İNSANIN TASARLAMASINA FIRSAT VERMİYORLAR.BEN CİDDİ ANLAMDA MÜCADELE ETMİŞTİM..:))

    YanıtlaSil
  7. merhaba yeşil inci,bence harika bir çalışma olmuş,eline sağlık..benim de bu tarz bir çantam var,ben işlemiştim,keyifle kullanıyorum..
    ben de birara kurdele nakışı yapmıştım şimdi örgüye sardım:)blogumu ziyaret edersen sevinirim
    filizinevi.blogspot

    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. filizciğim çok teşekkür ederim..örgü oyuncaklarını gördüm .çok güzeller.ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  9. Bayıldım ben buna. Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

    Hocanızda garip doğrusu. Kalıplaşmış aynı şeyleri yapmaktan yada yaptırmaktan sıkılmamış mı? :)

    YanıtlaSil
  10. merhaba ,
    ziyaretiniz için teşekkür ederim.Evet adanalıyım ben.Ama 8 yıldır istanbulda yaşıyorum.sizinle ortak çok noktamız var gibi.Benimde hobi etkinliklerine başlama serüvenimde kursela nakışı ön sıralardaydı.Eline sağlık.
    Tekrar görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  11. çok güzel olmuş eline sağlık:):):)

    YanıtlaSil
  12. hobivakti;çok teşekkür edrim.güloşcuğum seni tanıdığıma çok sevindim.istanbulda adanalı bulmak zordur..bide bunu blok ortamında bulmak ayrı bir sevinç benim için.bende 5 yıldır istanbuldayım.keskin makas;çok saol canımm..

    YanıtlaSil
  13. çok güzel bi parçaaa gerçekten de ellerinize emeğinize sağlık. sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. teşekkür ederim CANANCIĞIM.çok saol...

    YanıtlaSil
  15. harika olmuşş ellerinize sağlıkk

    YanıtlaSil